Badkamer verbouwen? Jan Schraa Installatietechniek uit Zwolle regelt het

Contact opnemen

Jan Schraa Installatietechniek neemt uw badkamer met zorg onder handen. We regelen de complete verbouwing van uw badkamer, zodat u niet apart op zoek hoeft te gaan naar een aannemer, tegelzetter of stukadoor. Ook voor aanpassingen aan uw badkamer kunt u altijd bij ons terecht.

Bekijk onze showroom

Op zoek naar de juiste badkamer voor uw woning? Jan Schraa Installatietechniek helpt u graag bij het maken van uw keuze. In samenwerking met een lokale groothandel bieden wij u dan ook een complete showroom aan. Hier kunt u ruimschoots inspiratie opdoen en altijd een vrijblijvende offerte laten opmaken.

Contact opnemen

Aanpassing badkamer

Naast complete badkamerverbouwingen is Jan Schraa Installatietechniek ook beschikbaar voor aanpassingen aan uw badkamer. Indien u bijvoorbeeld in verband met thuiszorg een aanpassing nodig heeft, kunnen wij u helpen met raad en daad. Ook standaard seniorenaanpassingen kunnen wij voor u in orde maken. Hierbij valt te denken aan onder meer het plaatsen van handgrepen, verhoogde toiletten en douchezitjes.

Neem contact op voor meer informatie of een offerte.

Verbouwing badkamer

Bij de verbouwing van een badkamer neemt Jan Schraa Installatietechniek niet alleen de loodgieters- en installatiewerkzaamheden voor u uit handen; we regelen de complete verbouwing van A tot Z. Ook het tegel- en metselwerk.

Hierdoor nemen wij u veel geregel en planning uit handen en bent u voorzien van een team dat dankzij jarenlange samenwerking met elkaar meedenkt en altijd zorgt voor een goed eindproduct. We leveren een badkamer waar u nog lang van kunt genieten en volledig in kunt ontspannen.

Lekkage? Wij helpen u!